Skip to content
Home » Test IQ copii 9-16 ani

Test IQ copii 9-16 ani

Acesta este un test profesional si gratuit, destinat masurarii coeficientului de inteligenta sau IQ pentru copii cu varste intre 9-16 ani.

Test IQ copii

Acest test IQ pentru copii 9-16 ani, contine 60 de intrebari tip grila cu o singura varianta corecta de raspuns.

La inceputul testului, copiii, vor completa numele si varsta.

ATENTIE! Completati VARSTA REALA (ani impliniti), deoarece algoritmul testului IQ, aplica corectii coeficientului de inteligenta luand in considerare parametrul mentionat.

Durata testului trebuie sa fie maxim 45 de minute. Copilul trebuie sa fie odihnit si sa aiba rabdare. Trebuie sa incerce sa completeze cat mai multe intrebari corect, pentru un rezultat cat mai precis.

Dupa parcurgerea testului, se va afisa punctajul obtinut adica valoarea coeficientului de inteligenta precum si semnificatia acestuia (foarte slab, slab, mediu, bun, exceptional, genial) si locul obtinut in clasamentul celor care au facut acest test (in procente).

Daca determinarea coeficientului de inteligenta costa in mod normal cateva sute de lei la un cabinet de specialitate, pe site-ul nostru, acest test este complet gratuit.

Pentru o evaluare cat mai corecta si o imagine completa asupra coeficientului de inteligenta, va recomandam sa nu trisati. IQ-ul obtinut fraudulos nu va reprezenta adevaratul coeficient de inteligenta.

Puteti sa aveti in fata pe langa laptop, o foaie de hartie si un creion pentru a face calcule, schite, etc. Daca v-ati blocat la o intrebare si nu stiti raspunsul corect, treceti mai departe, fara sa pierdeti din timpul de rezolvare. Formularul va permite sa reveniti la intrebarea la care nu ati stiut raspunsul.

Daca instinctul va dicteaza sa treceti un raspuns lasati-l asa. Statistic vorbind, cei care revin si “modifica” raspunsurile la care mai au semne de intrebare, gresesc cu siguranta.

Daca obtineti un IQ foarte mic si credeti ca nu va caracterizeaza, incercati sa reluati testul. De data aceasta, eliminati toate lucrurile care v-ar putea distrage atentia (inchideti televizorul, muzica, etc).

Daca v-a placut acest test IQ, dati share pe plaformele de socializare.

Mult succes copii destepti!

26 thoughts on “Test IQ copii 9-16 ani”

  1. Eu sunt un copil si acest test a fost greu doar la intrebarea 1 am raspuns celelalte au fost prea grele. Faceti un test mai usor!??????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *